Eerlijk en betrouwbaar uw oude caravan verkopen

Na jarenlang rondgereisd te hebben met uw caravan heeft u misschien wel behoefte aan vernieuwing en wil u de oude caravan verkopen. Voor de verkoop van caravans kunt u aankloppen bij caravandealers, handelaren of u kunt het proberen via Marktplaats. Dat zijn goede plekken om snel geld te verdienen, maar het levert niet altijd een eerlijke prijs op. Als u uw oude caravan wél tegen de beste prijs wil verkopen, bent u bij Verkoopjecaravan.nl aan het juiste adres. Wij kopen uw caravan tegen een goede prijs op een eerlijke en betrouwbare manier. Of dat nou gaat om een Kip, Hobby, Dethleffs of een Knaus, het merk is voor ons geen probleem. U kunt bij ons terecht met alle types en bouwjaren.

 

Zorgeloos van uw oude caravan af

Heeft u al een tijdje uw oude caravan te koop staan, maar wil het maar niet lukken? Wij snappen dat dat wat zorgen kan opleveren. Verkoopjecaravan.nl staat voor u klaar en helpt u geheel zorgeloos van uw caravan af. Sinds 2006 zijn wij specialist in het inkopen van (oude) caravans. Met het oog op u en uw caravan, brengen wij een eerlijk en vrijblijvend bod uit. Als u met het bod akkoord gaat, komen wij de caravan op locatie ophalen en rekenen wij ter plekke met u af. Aangezien wij een RDW erkend bedrijf zijn, zorgen wij ook voor de vrijwaring van de caravan. Dat betekent dat u niet langer verantwoordelijk bent voor de caravan als we de caravan hebben afgerekend en opgehaald.

Vrijblijvend bod ontvangen

Al jaren is Verkoopjecaravan.nl bezig met het inkopen van nieuwe en oude caravans, waardoor we precies weten hoe uw caravan in de markt ligt. Daardoor kunnen wij goede handelsprijzen bieden en kunt u op een fijne manier afscheid nemen van uw oude caravan. Aangezien wij ons niet specificeren op een bepaald merk, staan wij hoe dan ook voor u klaar. Wilt u uw oude caravan verkopen aan een specialist op een snelle en vertrouwde manier? Vul dan het online inkoopformulier en ontvang binnen 24 uur na aanvraag een eerlijk en passend bod op uw caravan. Heeft u liever persoonlijk contact? Dan staan we u natuurlijk graag persoonlijk te woord voor al uw vragen! Wacht niet langer en verkoop vandaag nog uw oude reispartner aan Verkoopjecaravan.nl.