Tweedehands caravan verkopen

Wilt u uw caravan eerlijk, vertrouwd en snel verkopen aan een specialist of via een caravan verkoop site? Verkoopjecaravan.nl biedt een eerlijk en transparant bod op uw tweedehandse caravan. Sinds 2006 is Verkoopjecaravan.nl specialist in inkoop, verkoop, stalling en onderhoud van caravans. Door de jarenlange ervaring binnen deze tak van sport hebben onze specialisten de benodigde ervaring met ieder merk caravan. Onze specialisten helpen u graag bij de verkoop van uw tweedehandse caravan.

In drie stappen uw caravan verkopen

Stap 1

Vul zo compleet mogelijk het formulier en vraag de beste prijs op.

Stap 2

U ontvangt van ons binnen 24 uur een gegarandeerd bod op uw caravan.

Stap 3

Is ons bod akkoord, dan komen wij gratis uw caravan afhalen en u krijgt uw geld.

In drie stappen uw tweedehands caravan verkopen

Binnen drie stappen kunt u eenvoudig uw caravan bij/aan ons verkopen. Bekijk onderstaande drie stappen die wij stap voor stap toelichten, zodat u na het lezen van het drie-stappenplan precies weet hoe u uw caravan kunt verkopen.

Stap 1 – Vul het inkoopformulier in

Als eerste moet u ons inkoopformulier invullen. Deze vindt u eenvoudig online op onze website. Om u een eerlijk en transparant bod te kunnen geven is het belangrijk voor ons dat het inkoopformulier zo compleet mogelijk wordt ingevuld. U kunt aangeven wat het merk, type en bouwjaar van uw caravan is. Door de nodige ervaring op deze markt kunt u bij ons terecht met caravans van ieder merk, type en bouwjaar. Daarnaast kunt u aangeven of uw caravan extra opties heeft. Hoe meer opties, hoe meer waarde uw caravan heeft. Heeft uw caravan bijvoorbeeld een vast luifel? Dan raden wij aan om dit aan te geven op het inkoopformulier. Voeg ook duidelijke foto’s van uw caravan toe, zodat wij de staat van uw caravan kunnen zien. Dit helpt ons bij het bepalen van een eerlijke en transparante prijs. Tot slot kunt u uw gegevens invullen en zorgen wij er uiteraard voor dat u uw caravan snel kunt verkopen via dé caravan verkoop site, Verkoopjecaravan.nl!

Stap 2 – U ontvangt binnen 24 uur een eerlijk en transparant bod op uw caravan

Zodra u eenmaal het inkoopformulier heeft ingevuld, dan doen wij de resterende benodigdheden. Op basis van een compleet ingevuld formulier, kunnen wij binnen 24 uur gegarandeerd een open en eerlijk bod doen op uw tweedehandse caravan. Onze specialisten weten precies hoe uw model in de huidige markt ligt en kunnen u hierdoor een eerlijk bod aanbieden. Het ontvangen van een bod is altijd geheel vrijblijvend! Zodra onze specialisten een bod hebben uitgebracht op uw caravan, ontvangt u direct een bericht van ons. Indien u liever persoonlijk contact heeft over uw caravan, dan kunt u dat aangeven. Onze specialisten staan u uiteraard graag te woord.

Stap 3 – Gaat u akkoord? Dan komen we uw caravan op locatie afhalen en ontvangt u direct het bedrag en het vrijwaringsbewijs

Gaat u akkoord met het door ons uitgebrachte bod? Dan komen wij uw caravan afhalen op locatie en op het afgesproken tijdstip. U ontvangt dan direct het verkoopbedrag en het vrijwaringsbewijs. Zodra dit geregeld is, bent u niet langer verantwoordelijk voor de caravan. Wilt u uw tweedehandse caravan verkopen aan dé caravan verkoop site van Nederland? Vul direct het inkoopformulier in en vraag direct uw prijs op voor uw caravan! Wie weet helpen wij u bij de verkoop van uw caravan!

Daarom verkoopt u bij ons

 • null
  Binnen 24 uur het beste bod
 • null
  Eerlijke prijs
 • null
  Direct uw geld per bank
 • null
  RDW erkend

Caravan snel verkopen op de bekendste caravan verkoop site van Nederland!

Al onze specialisten zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen in de markt van campers en caravans. Hierdoor weten zij precies hoeveel uw caravan waard is en kunnen ze altijd een eerlijk bod uitgeven. Bij ons kunt u terecht met ieder soort caravan. Wij garanderen u een eerlijke prijs voor uw caravan. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen als klant van Verkoopjecaravan.nl. Bekijk gerust onze website, de verkoopervaringen of neem eenvoudig en vrijblijvend contact met ons op via 06-462 667 30 of stuur eenvoudig online een mail naar info@verkoopjecaravan.nl!

FAQ

Vul het online verkoopformulier zo compleet mogelijk in. Ook kunt u alle mogelijke extra opties aangeven waarover uw caravan beschikt. Voeg daarnaast duidelijke foto’s van uw caravan toe als bijlage. Door foto’s toe te voegen aan het online verkoopformulier, kunnen onze specialisten uw caravan zien en een betere en eerlijkere prijs bepalen. Uiteraard geldt voor ons; hoe meer informatie, hoe eerlijker en transparanter onze specialisten een waardebepaling kunnen doen.

Ja, het verkopen van uw caravan is geheel gratis voor u als verkoper. Naast het invullen van geheel kosteloze online verkoopformulier is ook het bod dat wij uitbrengen altijd geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast en bepaald zelf ten alle tijde of u uw caravan wel of niet aan ons verkoopt.

Wanneer u ervoor kiest om uw caravan aan ons te verkopen, dan komen wij uw caravan afhalen op de locatie waar deze op dat moment staat. Van te voren zullen wij een datum met u afspreken en zullen op het – met u afgesproken tijdstip – ter plekke zijn. Vervolgens ontvangt u het op locatie het afgesproken verkoopbedrag en vrijwaringsbewijs van ons.

Het is belangrijk om te weten dat onze specialisten een betere waardebepaling kunnen doen als ze meer informatie hebben. Wij vragen u daarom om het online verkoopformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Ook als uw caravan voorzien is van extra opties, is het belangrijk dat u deze aankruist op het verkoopformulier. Hoe meer informatie onze specialisten hebben, hoe eerlijkere prijs wij u kunnen bieden voor uw caravan.

Wanneer u akkoord gaat met het bod dat wij hebben uitgebracht, zullen wij de rest voor u regelen. Zodra wij bij u op locatie zijn om uw caravan af te halen, zullen wij u het afgesproken verkoopbedrag overhandigen. Daarnaast zullen we tegelijk met het overhandigen van de afgesproken verkoopbedrag, het vrijwaringsbewijs aan u overhandigen. Wanneer wij het vrijwaringsbewijs aan u overhandigt hebben, bent u niet meer verantwoordelijk voor uw caravan.

Het is zeker niet verplicht. U kunt altijd het online verkoopformulier invullen om te bekijken wat uw caravan waard is. Het invullen en versturen van het online verkoopformulier is geheel gratis en ook het bod dat wij uitbrengen hoeft u niet te accepteren. Er zijn verschillende redenen waarom u niet akkoord gaat met het door ons uitgebrachte bod. Wellicht vindt u het bod dat onze specialisten hebben uitbracht te laag of heeft u bedacht dat u toch nog een jaar met de caravan op vakantie wilt. U bent dus zeker niet verplicht om het bod te accepteren. U komt daardoor nooit voor verassingen te staan.