Wij zijn dé caravan opkoper van Nederland

Wilt u uw caravan verkopen maar weet u nog niet hoe? Denk dan eens aan een caravan opkoper! Wij snappen maar al te goed dat het zelf verkopen van een caravan veel werk met zich mee kan brengen. Marktplaats geeft niet altijd het gewenste effect en ook bij een caravanhandelaar weet u misschien niet goed of u wel de juiste prijs krijgt. Wij nemen deze zorgen graag voor u uit handen! Bij Verkoopjecaravan.nl krijg je altijd de beste en meest betrouwbare prijs. Wij zijn dé caravan opkoper van Nederland! Uw caravan ook laten opkopen? Vraag direct online de beste prijs op, of neem contact met ons op!

In drie stappen uw caravan verkopen

Stap 1

Vul zo compleet mogelijk het formulier en vraag de beste prijs op.

Stap 2

U ontvangt van ons binnen 24 uur een gegarandeerd bod op uw caravan.

Stap 3

Is ons bod akkoord, dan komen wij gratis uw caravan afhalen en u krijgt uw geld.

Een caravan opkoper die uw caravan overneemt

Het verkopen van uw caravan via Verkoopjecaravan.nl werkt erg eenvoudig. Overweegt u om uw caravan aan ons te verkopen? Dan geven onze specialisten u graag een eerlijke prijs. U vraagt eenvoudig online een prijs op en wij zorgen dat u binnen 24 uur een eerlijk bod heeft. Als caravan opkoper vragen wij u via het inkoopformulier extra informatie aan te leveren zoals: het merk, type en bouwjaar van uw caravan. Daarnaast vragen we u om enkele foto’s naar ons  te sturen. Door deze extra informatie kunnen wij u gegarandeerd een eerlijke en betrouwbare prijs bieden voor uw caravan.

Caravan afhaalservice en direct uw vrijwaringsbewijs

Gaat u akkoord met het bod dat onze specialisten hebben uitgebracht? Dan komen wij uw caravan op locatie afhalen en rekenen met u af op de door u gewenste manier. Verkoopjecaravan.nl is een caravan opkoper dat RDW erkend is, waardoor wij ter plekke de vrijwaring kunnen verzorgen. Wij overhandigen u dan ook op locatie de vrijwaring voor uw caravan. Zodra de betaling is verricht en de vrijwaring aan u is overhandigd, bent u niet meer verantwoordelijk voor de caravan.

Daarom verkoopt u bij ons

 • null
  Binnen 24 uur het beste bod
 • null
  Eerlijke prijs
 • null
  Direct uw geld per bank
 • null
  RDW erkend

100% eerlijk, vertrouwd en vrijblijvend uw caravan verkopen bij Verkoopjecaravan.nl

Verkoopjecaravan.nl is al jarenlang de opkoper van nieuwe en oude caravans. Door de jarenlange ervaring binnen deze tak van sport, weten onze specialisten precies waar zij mee bezig zijn en kunnen ze uw caravan eerlijk en betrouwbaar taxeren. Op die manier kunnen wij u de beste prijs voorleggen! Daarnaast is er jarenlange ervaring met allerlei verschillende caravanmerken, waardoor we u gegarandeerd verder kunnen helpen met de verkoop van uw caravan!

Binnen 24 uur een geheel vrijblijvende, eerlijke en betrouwbare prijs ontvangen voor uw caravan? Vraag direct uw verkoopprijs aan door het online inkoopformulier in te vullen! Heeft u liever persoonlijk contact? Ook dat is voor onze specialisten geen probleem. Neem gerust en vrijblijvend contact op met één van onze specialisten via 06-462 667 30 of stuur eenvoudig uw mail naar info@verkoopjecaravan.nl!

FAQ

Een caravan opkoper is een bedrijf of individu dat gespecialiseerd is in het inkopen en verkopen van caravans. Ze kopen caravans vaak direct over van caravaneigenaren, ongeacht de staat van de caravan.

Mensen verkopen hun caravan aan opkopers om verschillende redenen, zoals snelheid en gemak. Opkopers bieden in veel gevallen een eerlijke en transparante prijs. Daarnaast is er vaak een directe contante betaling en nemen de caravan direct mee zoals hij is, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over dure reparaties of betaalde advertenties.

Ja, de meeste caravan opkopers zijn bereid caravans van verschillende merken en modellen te kopen, ongeacht de staat van de caravan.

Nee, opkopers kopen caravans in verschillende condities, inclusief beschadigde of oude caravans. Caravan opkopers kunnen ook interesse hebben in caravans die niet meer geschikt zijn voor reizen of verblijf.

De prijs die een caravan opkoper biedt, kan variëren op basis van factoren zoals het merk, het model, de leeftijd, de algehele conditie, eventuele schade en de huidige marktvraag naar dat specifieke type caravan.

Veel opkopers bieden de service om de caravan op te halen op een locatie die voor jou handig is. Wij van Verkoopjecaravan.nl spreken samen met u een locatie af die voor u handig is en komen op de afgesproken tijd uw caravan ophalen.

Ja, meestal heeft u de relevante papieren en documentatie van de uw caravan nodig, zoals registratiebewijs, keuringsrapporten en eventuele onderhoudsgeschiedenis.